Printeaza   Contact

• Publicitate

Spartacus

Orice film online doresti cere-l aici.
Reguli forum
Pentru cereri va rugam specificati in titlul subiectului numele filmului si anul aparitiei iar in continut daca doriti varianta cu subtitrare sau fara, optional puteti pune si link-ul filmului catre imdb pentru a se evita orice confuzie.

Important: Inainte de a face o cerere va rog folositi functia "Cautare" sa fiti siguri ca ceea ce cautati nu este deja pe site!

Inapoi la Cereri filme online

Mesaj Adaugat de popel » 22 Mar 2010, 12:14

Buna ziua

As dori foarte mult daca se poate sa postati si celelate seriale din Spartacus Blood and Sand, mai precis incepand cu serialul numarul 8. Vreau sa va spun ca este super.Ieri am vazut toate cele 7 seriale din sesiunea 1, si deja astept cu mare nerabdare sa vad si continuarea.
Va multumesc anticipat.

PS. Va rugam folositi butonul "Report" din partea dreapta sus, pentru a raporta filmele ce nu mai functioneaza. Va multumim!

popel
Soldat
Soldat

Puncte: 0.00

Mesaj Adaugat de Bliss » 22 Mar 2010, 12:51

popel scrie:Buna ziua

As dori foarte mult daca se poate sa postati si celelate seriale din Spartacus Blood and Sand, mai precis incepand cu serialul numarul 8. Vreau sa va spun ca este super.Ieri am vazut toate cele 7 seriale din sesiunea 1, si deja astept cu mare nerabdare sa vad si continuarea.
Va multumesc anticipat.

s-au postat episoadele in continuare, mai exact episodul 8 si 9, iar pt 7 am pus link nou deoarece cel initial nu mai era valabil...vizionare placuta!
Bliss
Moderator
Moderator

Puncte: 72.98

Varsta: 25
Din: prea multe vrei sa sti....

"Good friends are like honey, they stick with you no matter what”....yeahhhh...sadly there are no such friends, they exist only when they need something from you, but when u need them, they simply disappear

• Link-uri catre acest subiect:
Link direct:
Link pentru forum (BBCode):
Link pentru site (HTML):