Buna, tocmai mam inregistrat doar pentru a posta acest post.
Primul rand am votat pentru filme indiene si filme de comedie , as prefera sa puneti mai multe filme indiene
Am dat de acest site recent cautand filme indiene online si am am vizionat cateva de pe acest site dar problema mea este ca am vazut ca se discuta aici, am vazut multe filme indiene postate la care linkurile nu au fost bune (au fost sterse video-urile) sau alte probleme si multe dintre care vroiam sa le vizionezi avea staguletul englez dar pe cand nici macar subtitrare pe engleza nu avea era fara subtitrare, la alte genuri sa zicem ca nu e asa o enorma problema dar la categorie "filme indiene" sa nu aibe subtitrare e putin irational , si am mai observat ca sunt multe care se repeta dar nici unu dintre ele nu mia mers.
Nu vreau sa va critic, dinpotriva va admir faceti o treaba bestiala, dar am citit mai sus intrun topic ca se cauta calitate si nu cantita, ar fi bine mai putine dar mai bune , deoarece multe dintre filmele postate si care functioneaza!!! au claritatea de nu vezi nimic din film.
o alta imbunatatire ar fi sa puneti linkuri directe sau playerul direct pe pagina, pentru ca e enervant sa tot deschizi sute de ferestre mai ales la filmele care au mai multe parti si trebuie sa deschizi fiecare pe rand.
Daca chiar vreti sa faceti treaba de calitate si nu cantitate pentru ca de nu schimbati acolo ca vrem cantitate

si atunci se intelege.
In rest site-ul e destul de cool pentru ca aici am gasit cele mai multe filme indiene online pacat ca multe nau functionat sau nau avut subtitrari deloc.
Aaaa si inca ceva ar fi super daca se poate categoriza un pic mai bine filmele de exemplu dupa an de aparitie si daca sar putea pune descrierea filmului direct pe site si eventual un trailer direct pe site si nu cu linkuri externe ati fi unii dintre cei mai cool in domeniu. Pentru ca am vazut ca sunt multe site-uri dar fiecare au unele defecte sau nu sunt multe filme adaugate.
Aici am vazut ca cantitate este cea ce e destul de super dar daca sar lucra putin la calitate ati fi bestiali.
Pentru ca inca nu am vazut eu cel putin personal un site care sa aibe cantitate si calitate.
Ar fi bestial daca sar inlocui filmele care nu functioneaza ( ca sunt multe care linkurile externe au fost sterse , asa ca apesi pe buton si te duce pe o pagina dai continuare si pe urma iti apare "Continutul a fost sters ......" ). Cand am sa mai vad ceva de genul am sa raportez.
Poate o sa spuneti ca stiu sa critic si sa zic multe si de ce nu fac si eu ceva, dar eu am dat doar pareri sincere daca le luati in considerare o sa ajungeti departe cred eu.